fbpx
a

Our Menu

Main Course

VOORGERECHTEN

Terrine van Oosterschelde paling met groene kruiden
€ 28

Chutney van rabarber en dragon

Risotto ai funghi met gegrilde coquille Saint Jacques
€ 28

Peking polderhoen/komkommer/basilicummayonaise
€ 26
Dim sum deluxe black sweet chilli
€ 19
Wasabi langoustine/tataki van watermeloen/radijs/citrus
€ 28
Huis gerookte griet met gegrilde asperges
€ 27

Traaggegaard hoeve-eitje/truffelhollandaise

Millefeuille van shitaké en krokante groenten/erwtencreme
€ 24
Main Course

HOOFDGERECHTEN

Filet pur Belgisch witblauw little gem salad
€ 40

Met peper of bearnaise en verse frietjes

Op houtskool gegrilde marbled dry aged
€ 46

Little gem salad/peper of béarnaise/verse frietjes

Tartaar van runds Brabo style
€ 37
Geroosterde tarbot/tomaat/kreeftenbearnaise
€ 48
Gegrilde Oosterschelde kreeft
15€ per 100gr

rechtstreeks uit Yerseke met kruidenboter

Zeetong op de wijze van de molenaarsvrouw
Dagprijs
Kabeljauw haasje/zeespinazie
€ 38

Graanmosterd/Roseval aardappel

Fregola sarda/seizoensgroenten/ gerookte burrata
€ 27
Sweet dreams

Desserts

Strawberry explosion
€ 16
Ile flottante met framboos en bloedappelsien
€ 13,5
Dame Blanche "The Jibe"
€ 14
Tarte des demoiselles Tatin
€ 15
Chocoladefriand met rabarber en mascarpone
€ 16
Selectie kazen van kaasmeester van Tricht met noten vijgenbrood
€ 17
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm